Τι σημαίνει “φρύξη καφέ” και γιατί την θέλουμε;
Η διαδικασία φρύξης του καφέ είναι ένα πολύπλοκο και λεπτομερές έργο που απαιτεί τεχνική γνώση και πάθος. Εδώ, οι κόκκοι καφέ επιλέγονται προσεκτικά από τα καλύτερα αγροκτήματα του κόσμου και καβουρδίζονται με μεράκι και γνώση, ώστε να αναδεικνύονται τα πλούσια αρώματα και οι ξεχωριστές γεύσεις τους.
Στην “Γωνιά του Καφέ” εκτελούμε την διαδικασία φρύξης των καφέδων με απόλυτη αφοσίωση, όπου καφές βλέπε Γρηγόρης Η. Αρμενάκος, που με αυτόν τον τρόπο μπορεί ο ίδιος και η ομάδα του (Μάρκος Πάνος Χόρχε) να σας εξασφαλίσουν πως κάθε σας φλυτζάνι καφέ θα σας χαρίσει μια μοναδική και άριστη εμπειρία γεύσης!
Η Εμπειρία του Φρεσκοκαβουρδισμένου Καφέ στην “Γωνία του Καφέ” και η τέχνη του καβουρδίσματος είναι ιεροτελεστίες.
Φανταστείτε έναν χώρο όπου η μυρωδιά του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ σας υποδέχεται από τη στιγμή που περνάτε την πόρτα. Ένας χώρος γεμάτος ατμόσφαιρα, ζεστασιά και την απόλυτη γευστική εμπειρία του καφέ. Αυτός είναι ο χώρος μας, “Η Γωνιά του Καφέ”, Πραξιτέλους 4 Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας.
Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αυτή την εμπειρία και να απολαύσετε τον μοναδικό πεφρυγμένο καφέ της Αθήνας!
Σημείωση: Μπορείτε να δοκιμάσετε όλους τους πεφρυγμένους καφέδες της “Γωνιάς του Καφέ” στο @CoffeestopSyntagma (YouTube) σε απόσταση μόλις 20 μέτρων. Ο Λεωνίδας εκεί και τα παιδιά φτιάχνουν όλους τους καφέδες τους από πεφρυγμένο καφέ Γωνιάς του Καφέ.
Η Γωνιά του Καφέ social:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100055314859978
https://www.instagram.com/gwnia_tou_kafe
blog post: https://kolokotroni.gr/h-gonia-tou-kafe